Utilizati "Erase iPhone" pentru a reseta un iPhone blocat fara a va conecta la un computer

Utilizati „Erase iPhone” pentru a reseta un iPhone blocat fara a va conecta la un computer

Odata cu actualizarea iOS 15.2, iOS are acum posibilitatea de a sterge si de a reseta un dispozitiv iOS blocat fara a-l conecta la un computer.

Pentru a reseta un Apple iPhone sau iPad blocat inainte de iOS 15.2, trebuia sa il conectati mai intai la un Mac sau PC. Dupa ce ati conectat dispozitivul, trebuia sa il puneti in modul de recuperare. Dupa aceea, trebuia sa actualizati sau sa resetati dispozitivul blocat cu ajutorul calculatorului, iar apoi trebuia sa configurati din nou dispozitivul.

Cu iOS 15.2, Apple a simplificat procesul de recuperare a unui dispozitiv iOS blocat. Daca dispozitivul Apple blocat ruleaza iOS 15.2, veti avea nevoie doar de o conexiune activa la internet pentru a-l reseta.

Dupa cateva incercari nereusite de a debloca telefonul cu parola, in partea de jos a ecranului va aparea noua optiune „sterge iPhone”, introdusa odata cu iOS 15.2. Atingeti-o pentru a confirma ca doriti sa va resetati telefonul. Introduceti parola ID-ului Apple pentru a va deconecta din contul dvs. Atingeti din nou Erase (stergere) pentru a sterge telefonul. Dupa aceea, dispozitivul se va reseta singur, va sterge toate datele si va reporni. Urmati instructiunile de pe ecran pentru a va restaura datele dintr-o copie de rezerva si pentru a configura un nou cod de acces.

Odata cu iOS 15.2, Apple a facilitat recuperarea unui dispozitiv blocat. Dar daca dispozitivul nu are o conexiune la internet sau nu ruleaza iOS 15.2, va trebui sa folosesti in schimb metoda mai veche.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *