Twitter testeaza avertismente unice pentru fotografii si clipuri video
| | |

Twitter testeaza avertismente unice pentru fotografii si clipuri video, precum si o fila „Explore” asemanatoare cu TikTok

Twitter a lucrat din greu pentru a adauga noi caracteristici platformei sale in ultima vreme, iar multe caracteristici interesante si interesante isi fac loc pentru utilizatorii de teste. Acum, 9to5Mac raporteaza despre un nou set de caracteristici pe care utilizatorii Twitter au ocazia sa le testeze. Una dintre acestea este posibilitatea de a aplica avertismente unice pentru fotografii si videoclipuri, precum si o reproiectare a filei Explore.

Twitter testeaza avertismente de o singura data pentru fotografii si videoclipuri

Aplicatia testeaza in prezent o optiune prin care poti adauga un avertisment o singura data la fotografiile si videoclipurile pe care le trimiti pe Twitter. Aceste avertismente pot servi utilizatorilor pe care doriti sa ii avertizati cu privire la continutul publicat de dvs. din orice motiv (de exemplu, puteti utiliza aceasta functie pentru lucruri precum avertismente de declansare).

inainte de acest test, utilizatorii aveau posibilitatea de a afirma ca toate tweet-urile lor sunt sensibile, dar acum, cu aceasta noua functie, utilizatorii pot eticheta doar anumite tweet-uri din contul lor ca fiind sensibile pentru anumite categorii de public.

Atunci cand incarcati o imagine pe Twitter, veti putea face clic pe cele trei puncte, apoi pe micul stegulet din coltul din dreapta jos si veti putea bifa o casuta care sa se potriveasca continutului dumneavoastra. De exemplu, optiunile pentru continut sensibil sunt „Nuditate”, „Violenta” sau doar „Sensibil”.

Odata ce ati postat acea fotografie sau videoclip, acesta va aparea neclar in feed-ul celorlalti utilizatori, cu avertismentul afisat. Bineinteles, daca utilizatorii vor totusi sa vada Tweet-ul, vor putea da click pe avertisment.

Daca nu reusesti sa incluzi un avertisment pentru o postare a ta, Twitter se va baza pe utilizatori pentru a determina daca aceasta contine sau nu continut sensibil, asa cum a facut-o si inainte de aceasta optiune. Acest lucru inseamna ca utilizatorii vor putea in continuare sa raporteze continutul dvs., iar pe baza acestor rapoarte, platforma de socializare va stabili daca postarea dvs. ar trebui sau nu sa aiba un avertisment.

Oamenii folosesc Twitter pentru a discuta despre ceea ce se intampla in lume, ceea ce inseamna uneori impartasirea de continut tulburator sau sensibil. Testam o optiune pentru ca unii dintre voi sa adaugati avertismente unice la fotografiile si videoclipurile pe care le distribuiti pe Twitter, pentru a-i ajuta pe cei care ar putea dori avertismentul. pic.twitter.com/LCUA5QCoOV

– Twitter Safety (@TwitterSafety) 7 decembrie 2021

in plus, Twitter incearca acum o abordare bazata pe oameni pentru gestionarea rapoartelor. Acest lucru inseamna ca atunci cand raportati o postare, in loc sa va intrebe ce reguli incalca exact tweet-ul, aplicatia va va oferi sansa de a descrie in propriile cuvinte ce se intampla si, pe baza raspunsului dumneavoastra, va determina ce reguli sunt incalcate de acesta.

in prezent, functia de adaugare a unui avertisment la unele dintre fotografiile si videoclipurile dvs. este disponibila pentru testare pentru unii utilizatori, astfel incat nu toti utilizatorii Twitter ar putea avea ocazia sa o testeze deocamdata.

Twitter testeaza, de asemenea, o fila Explore reproiectata

in plus, Twitter a anuntat ca o noua fila Explore va fi disponibila pentru testare pentru unii utilizatori din anumite tari. Testul este disponibil pentru utilizatorii care folosesc Twitter in limba engleza, atat pe sistemele de operare mobile Android, cat si iOS.



Practic, testul consta intr-o fila Explore reinnoita, care seamana destul de mult cu nebuneasca platforma de partajare video TikTok, foarte populara. Cu acest nou design, sectiunea Explore de pe Twitter va avea o fila „For You” si o fila „Trending”. Bineinteles, vei putea in continuare sa raspunzi, sa dai retweet, sa dai like si sa distribui continutul afisat acolo.

Compania nu a oferit detalii despre modul in care va functiona aceasta sectiune Explore, dar se pare ca va fi destul de asemanatoare cu TikTok, astfel incat veti putea glisa intre continuturile noi.

in acest moment, nu este clar cand vor fi disponibile aceste doua functii pentru publicul larg. Ambele se afla in prezent in perioada de testare si sunt disponibile doar pentru un anumit set de utilizatori si este intotdeauna posibil ca platforma de social media sa decida sa nu le implementeze pentru baza globala de utilizatori, asa ca tineti cont de acest lucru.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.