OnePlus face un anunt surprinzator despre OxygenOS
|

OnePlus face un anunt surprinzator despre OxygenOS

Anul trecut, OnePlus si Oppo au anuntat ca vor fuziona, iar ca parte a acestei tranzactii, cele doua firme (ambele detinute de BBK Electronics) si-au unit unitatile software. Planul era ca interfata OxygenOS UI de la OnePlus sa fuzioneze cu Color OS UI de la Oppo pentru a crea o „interfata unificata” care ar fi debutat pe un nou telefon OnePlus din 2022. Acesta ar fi trebuit sa fie sfarsitul lui OxygenOS.

in timp ce OnePlus 10 Pro a fost lansat in China, in loc de un OS unificat, telefonul poarta Color OS de la Oppo. si pentru ca lucrurile sa fie si mai confuze, OnePlus a anuntat ca OxygenOS 13 va veni. Pe site-ul sau, OnePlus a declarat: „Acum, este deja 2022 si, desi nu putem trece inca la evenimente offline (sunt sigur ca toti cei din echipa Comunitatii ar dori sa va intalneasca in persoana), aducem inapoi OEF-urile (Open Ear Forums) online pentru a depasi distanta dintre noi cu un subiect nou – OxygenOS 13.”

Se presupune ca OxygenOS 13 se bazeaza pe Android 13 si exista posibilitatea ca OnePlus sa fi revenit asupra anuntului initial si sa fi decis sa ramana cu OxygenOS in locul sistemului de operare unificat mentionat mai sus. Nu se stie daca o astfel de decizie este pe termen scurt sau pentru o perioada mult mai lunga de timp.


OnePlus anunta OxygenOS 13
OnePlus a anuntat, de asemenea, ca 15 invitati vor putea participa virtual la Open Ear Forum, care va avea loc pe 28 februarie. Avand in vedere ca subiectul este OxygenOS 13, acesta este un eveniment pe care fanii inraiti ai OnePlus nu vor dori sa il rateze. Iar compania adauga: „Cu un subiect atat de interesant, suntem siguri ca nu trebuie sa oferim niciun cadou pentru a va convinge sa va inscrieti, dar, ca de obicei, vor fi cateva pentru participanti! ”

Cei interesati sa aplice pentru a participa la Open Ear Forum se pot inscrie incepand de acum si pana pe 18 februarie. Pentru a trimite o aplicatie, faceti clic pe acest link si vi se va cere sa completati un sondaj de sase minute in care vi se solicita adresa de e-mail, numele comunitatii OnePlus si daca ati fi interesat sa completati un acord de confidentialitate daca veti fi invitat sa participati la forum. Evenimentul va avea loc pe 28 februarie la 19:30 – 21:30 HKT/ 17:00 – 19:00 IST/ 13:30 – 15:30 CEST/ 7:30 – 9:30 EST.

OnePlus spune: „Acesta este unul dintre cele mai mari subiecte pe care le-am adus la Open Ears Forums pana in prezent, asa ca nu ratati aceasta ocazie. Feedback-ul dvs. va fi esential pentru a da forma uneia dintre cele mai importante actualizari ale sistemului nostru de operare. Echipa OxygenOS munceste din greu si vrea sa auda de la tine!”

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *